balanceren & verbinden

“Het maken van de juiste connecties tussen zowel thema’s als mensen; dat is waar mijn kracht ligt”


 

Als adviseur en tekstschrijver en als projectmedewerker, teamlid of dagvoorzitter, in workshops en in forums, weet ik de verschillende werelden en visies met elkaar te verbinden.

Dit doe ik in taal door er de goede woorden voor te vinden. Dit doe ik in het proces door de betrokkenen en hun bijdragen met elkaar te verbinden. Dit doe ik met mensen door de juiste contacten uit mijn netwerk in te brengen. En dit doe ik inhoudelijk door de achtergrond van relevante maatschappelijke ontwikkelingen onder woorden te brengen. Hiermee draag ik bij aan overzicht en daarmee aan inzicht. 

Natuurlijk zijn de rollen van advieseur, projectmedewerker, teamlid en (dag-)voorzitter prima te combineren met de rol van meedenkend tekstschrijver.